Monday, 9 January 2012

Dragi potentiali cursanti, Ceea ce vreau sa va propun la inceput de an este o strategie pe care noi o numim "blended learning". Este vorba de o combinatie: invatare la distanta, activitate independenta, dar controlata online de un profesor si un numar de lectii profesor-elev intr-un spatiu conventional (sala de clasa).

Costurile sunt:
1.  Aplicaţia software (curs complet pe diferite nivele - scris, citit, gramatica, dar - cel mai important - si de corectare permanenta a pronuntiei)
    Echipamentul (cască + microfon)
2. 10 ore predare/ consultatii cu profesor
Pret: 196 EURO (TVA inclus)

In felul acesta, dumneavoastra economisiti timp, va familiarizati treptat si va stability ritmul propriu de invatare. Metoda este comoda si necostisitoare pentru cursant si va ajuta sa construiti treptat relatia cursant - profesor. Dupa aceasta faza veti putea incerca si un curs scurt (40, 60 sau 80 ore) profesor - elev si de ce nu, chiar integrarea intr-o grupa.

Daca propunerea noastra vi se pare potrivita, va rugam sa ne contactati pentru a discuta toate detaliile care va mai intereseaza sau pentru a programa o demonstratie.
Vizitati: www.lexis.ro

No comments:

Post a Comment