Saturday, 1 December 2012

Popa Nan 3A

O noua cafenea , un loc de intalnire pentru bloggeri, se va deschide curand.

Bloggeri tineri si mai putin tineri, haiosi sau sarcastici, superficiali sau fini analisti, toleranti, aroganti, maniaci, geniali, distinsi sau ciobanesti vor avea un nou loc de socializare.

Presa scrisa a fost sedusa de mult de forta banilor si acum zace parasita pe tarabe. Fete vulgare si VIP-uri de carton se amesteca in colaje foto pe prima pagina a tabloidelor. Emisiunile TV preiau aceste marionete si creaza asa-zisele persoane publice.  Unele fac dus in timpul unei emisiuni, altele zambesc tamp din mijlocul bucatariei unde gandacii se zbenguie printre dejectiile de animale si mucegaiuri.

Blogging-ul a aparut ca o reactie la tendinta de deteriorare a vietii sub toate aspectele. Individual, fiecare blogger reprezinta o atitudine, dar tinde sa adere la o retea capabila sa  dezvolte o tot mai mare forta de influenta. Fiinta umana fiind o creatura sociala are nevoie de o comunitate pentru a se organiza si dezvolta. Retelele de bloggeri au aparut din nevoia de a se (re)crea  normalitatea, cu bune si rele, de a face loc bunului-simt si calitatii date de valorile morale si spirituale.

Instinctul tribal al fiecarui blogger il determina sa se alatura unei grup. O astfel de comunitate selecta sper sa functioneze in noua cafenea din Popa Nan 3A.  Daca vreti sa fiti la curent cu evolutia proiectului, Grupul Cafeneaua Bloggerilor va furnizeaza informatiile pas cu pas.

No comments:

Post a Comment