Friday, 20 June 2014

O academie pentru viitorii lideri

ARGO - Asociatia Romană pentru Gandire si Oratorie si Lexis Scoli de Limbi Straine au pus bazele unei academii de argumentare si public speaking.

ARXIS va oferi elevilor de liceu si celor din clasele a VII-a si a VIII-a, un ciclu de lectii in limba engleza pentru dezvoltarea vocabularului, fluentei, spontaneitatii si logicii.

Cativa dintre cei mai buni traineri de debate din Romania ii vor antrena pe elevii romani, nu doar in directia imbunatatirii abilitatilor de comunicare in limba engleza, dar si in vederea descoperirii unor autentice talente pentru viitoarele campionate internationale de debate. 

Gandirea critica, argumentativa, prestatia oratorica sunt cateva dintre calitatile care determina personalitatea unui viitor lider. Puterea de persuasiune, finetea in cadrul negocierilor si flexibilitatea in adaptarea la munca in echipa completeaza imaginea perfecta a unui viitor politician, om de arta, de media sau business.

Dezbaterea, acest sport al mintii, al elitelor intelectuale, este mai putin cunoscut in Romania. Testat cu succes in alte tari, antrenamentul de debate devine o practica tot mai frecventa la nivelul elevilor de liceu, dar mai ales al studentilor. Despre misiunea ARGO Debate Romania, despre echipa de traineri aflati mai multe pe site-ul:  http://argodebate.ro/despre/debate.

Primele cursuri in anul scolar 2014 - 2015 se vor desfasura la Ploiesti, dupa urmatorul program:


14 –  25 iulie şi 28 iulie – 1 august (modulul intensiv). 
Pretul unei sesiuni este de 310 RON
Inscrierile se fac pana pe 10 respectiv 24 iulie 2014. 

Contact:
Telefon: 0244 -54 23 03


Informatii privind deschiderea unor noi cluburi si cursuri ARXIS Debates in Bucuresti se vor anunta pe site-ul Lexis http://www.lexis.ro/portfolio-view/debate-academy/.

Daca aveti comentarii, intrebari sau sugestii, puteti sa ni le adresati si un reprezentant Lexis sau Argo va va raspunde in cel mai scurt timp.

 

No comments:

Post a Comment