Tuesday, 9 September 2014

Ne-ntalnim in Europa

Ziua Europeana a Limbilor Straine este un eveniment sarbatorit la nivel european. LEXIS Ploiesti va provoaca la un concurs de creatie literara cu acesta ocazie. Tema concursului este European Day of Languages , Ziua Europeana a Limbilor Straine.
Invitati sa participe sunt copiii si adolescentii pe urmatoarele categorii de varsta:
1.      8 – 11 ani
Pentru acesta grupa de varsta, creatiile vor fi depuse la sediul LEXIS Ploiesti, pe strada Democratiei nr. 24A, pana la data limita de 24 septembrie a.c.  Acestea vor consta dintr-un  text original de maximum 80 de cuvinte, care poate fi ilustrat de un desen realizat manual de catre copil, ambele pe o coala A4.

2.      12 – 14 ani
Pentru acesta grupa de varsta, participantii vor trimite pe adresa de email a Scolii LEXIS Ploiesti (lexis.ploiesti@lexis-romania.eu ) un text original de maximum 150 de cuvinte despre importanta invatarii limbilor straine.

3.      15 – 18 ani
Participantii din acesta grupa de varsta vor trimite pe adresa de email a Scolii LEXIS Ploiesti (lexis.ploiesti@lexis-romania.eu ) un text original de maximum 250 de cuvinte despre rolul invatarii limbilor straine in dezvoltarea personala.

Castigatorii vor fi premiati in cadru festiv pe data de 26 septembrie , ora 18.00, la sediul LEXIS Ploiesti din strada Democratiei nr. 24 A.

Va asteptam sa sarbatorim impreuna Ziua Europeana a Limbilor Straine!

No comments:

Post a Comment